Concept (Door) Ontwikkeling

Concept (Door) Ontwikkeling

Succesvolle horecaconcepten zijn een vak apart. Wij helpen u bij het (door)ontwikkelen van uw horecaconcept, door uw bedrijfsvisie te vertalen naar concrete producten en diensten in lijn met uw middelen én de huidige behoeften van uw gasten. Hierbij nemen wij alle elementen van uw formule onder de loep: pand, personeel, producten, prijzen, promotie en presentatie.

BEDRIJFSVISIE

Wij bespreken uw bedrijfsvisie en brengen alle stappen in kaart om deze te realiseren. Daarnaast toetsen we de haalbaarheid van uw visie aan uw middelen en aan marktontwikkelingen. Vervolgens koppelen wij uw bedrijfsvisie aan een stappenplan, waar wij u aan houden.

CONCEPT BEOORDELING EN BEPALING

Wij halen uw ideeën op en scherpen deze aan op basis van onze kennis van horecatrends en -ontwikkelingen. Vervolgens bepalen wij een aantal manieren om uw nieuwe concept vorm te geven of om uw huidige concept nieuw leven in te blazen.

CONCEPT UITWERKING

Samen met u en uw team brengen wij uw uiteindelijke concept tot leven.
Hierbij worden alle elementen van uw horecaformule onder de loep genomen: pand, personeel, producten, prijzen, presentatie en promotie.