Financieel Advies en Ondersteuning

Financieel Advies & Ondersteuning

Financiële zaken, zoals boekhouden, zijn voor veel ondernemers een struikelblok. Toch is een overzichtelijke administratie onmisbaar voor een goede cashflow. Wij ontzorgen u op het gebied van financiële administratie en bieden u ondersteuning bij al uw financiële vraagstukken. Zo kunt u op basis van accuraat inzicht in uw financiën toekomstbestendige besluiten nemen én blijven ondernemen.

FINANCIEEL ADVIES

Wij bieden u ondersteuning bij al uw financiële vraagstukken. Zo denken wij mee over de juiste financieringsvorm en helpen wij u bij het opstellen van analyses voor financieringsaanvragen, zoals de financieringsbehoefte, de cashflowanalyse en de scenarioanalyse.

FINANCIELE ADMINISTRATIE

Wij ontzorgen u op het gebied van uw financiële administratie. Denk hierbij aan tussentijdse cijfers en rapportages, debiteuren- en crediteurenoverzichten, begrotingen en prognoses, btw-aangiften, jaarrekeningen en fiscale aangiften zoals de inkomsten- en vennootschapsbelasting.

CONTRACTENSCANS

Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van contractvoorwaarden en het monitoren van ontwikkelingen die de naleving ervan beïnvloeden. Zo hebben wij een aantal scans ontwikkeld waarin wij uw contracten doorlichten en u inzicht geven in de mogelijkheden voor marktconforme verbeteringen.