HR Advies en Ondersteuning

HR Advies en Ondersteuning

Mensen zijn de drijvende kracht achter elke onderneming. Medewerkers die in hun kracht staan, zijn zelf gelukkiger en dragen meer bij aan de groei van uw onderneming. 

Wij ondersteunen u en uw team met online soft skills trainingen, horeca training en coaching. Daarnaast adviseren wij u op het gebied van verzuim en re-integratie, secundaire arbeidsvoorwaarden en sociale verzekeringen en ontzorgen wij u op het gebied van loonadministratie.

HR ONDERSTEUNING

Wij adviseren u op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden, verzuim en re-integratie en verzuimverzekeringen. Onze cijfers spreken voor zich: van de 154 arbeidsdossiers die wij behandeld hebben, hebben wij slechts twee keer een advocaat moeten inschakelen.

ONLINE TRAININGEN

In samenwerking met New Heroes, de grootste specialist in online soft-skills en leiderschapstrainingen, bieden wij meer dan 70 trainingen aan voor horecamanagers en personeel. Zo kunnen uw medewerkers overal en altijd aan hun persoonlijke ontwikkeling werken.

LOONADMINISTRATIE

Samen met onze partner Loondesk ontzorgen wij u op het gebied van loonadministratie. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om via het Loondesk online werkgeversportaal uw salarisadministratie te koppelen aan uw personeelszaken. Zo kunt u al uw HR zaken op één plek regelen!

HORECA TRAINING EN COACHING

Wij bieden u op maat gemaakte personeelstrainingen en een coachingsprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor horeca leidinggevenden. Daarnaast bieden wij startende ondernemers integrale ondersteuning op juridisch, financieel en organisatorisch gebied.